Een aantal van onze klanten

AV Center Zuid heeft in de loop der tijd al vele bedrijven in Zuid-Nederland mogen voorzien van audio visuale oplossingen.

Onderstaand tref je een aantal voorbeelden van klanten aan die gebruik maken van onze oplossingen.

Flexibility project

Flexibility

In het nieuwe kantoor hebben van Flexibility zijn diverse spreek- en presentatieruimtes. AV Center Zuid heeft deze voorzien van twee grote interactieve whiteboards en nog een derde presentatiescherm voor op kantoor. Draadloos presenteren, video-vergaderen, aantekeningen maken op het scherm en deze met één druk op de knop doorsturen naar de aanwezige relaties; het is allemaal heel gemakkelijk nu. Klanten zijn vaak verrast over de mogelijkheden.

MN adviseurs & accountants

MN adviseurs & accountants

MN adviseurs & accountants heeft in het nieuwe kantoorgebouw diverse ruimtes voorzien van een presentatiescherm. Denk aan vergaderruimtes, waar presentaties gegeven worden en waar men moet kunnen video-vergaderen. Maar ook de entree en de bedrijfskantine, waar je bezoekers welkom wilt heten en waar je medewerkers wilt entertainen of informeren. AV Center Zuid heeft alle ruimtes ingemeten en per ruimte een advies op maat uitgebracht voor het scherm met de beste eigenschappen. De keuze is daarbij gevallen op schermen van het merk BenQ.

Mijn-Werk

Mijn-Werk

Wij hebben Mijn-Werk onder andere voorzien van diverse vergaderschermen waarmee presenteren, notuleren en (met uitbreiding van een module) videovergaderen kinderspel wordt. Zeker in deze tijd onmisbaar en bijzonder waardevol voor organisaties.

Vaeshartelt

Vaeshartelt

In samenwerking met BenQ mochten wij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht voorzien van 14 BenQ IFP’s, 1 laserprojector en 15 WDC20 InstaShow draadloze presentatie-oplossingen om de zakelijke bezoekers van het hotel het optimale vergaderscenario te bieden.

Medicura

Medicura

Medicura hebben we op diverse plaatsen voorzien van een narrowcasting systeem. In het geval van Medicura is door onze specialist Robert Didderen gekozen voor LG schermen i.c.m. ZetaDisplay.

Roooms Maastricht

Roooms

Voor Roooms, een full-serviceconcept voor ondernemers, ontwikkelde AV Center Zuid een op maat gesneden digitaal informatiesysteem waarmee de bedrijfsfilosofie van Roooms wordt uitgedragen.