BenQ is wereldberoemd om haar educatieve technologie oplossingen, waaronder interactieve touchscreens, projecten en samenwerkingsapparaten.

Projectoren

De nieuwste projecttechnologie van BenQ blaast nieuw leven in verouderde projectiesystemen en transformeert bestaande omgevingen in nieuwe leercentra.

BenQ projectoren

Projectoren van BenQ:

  • Voor helderheid tot achterin het klaslokaal
  • Voor interactiviteit dat lessen tot leven brengt
  • Voor hoge helderheid en hoge resolutie

InstaShow draadloze presentatie oplossing

InstaShow WDC20 is klaar voor de interactieve lessen en vergaderingen van morgen en is compatibel met elk OS of hardware platform. Het gaat verder dan PC/laptop compatibiliteit om elk iOS of Android mobiel apparaat te ondersteunen.<br><br>De InstaShow werkt op 802.11ac high-speed WiFi met automatische kanaalselectie en zorgt voor snelle, veilige draadloze verbindingen met het display door het eenvoudig aan te sluiten op de HDMI- en USB-poorten van de laptop. Draadloos presenteren met één druk op de knop, zonder downloaden. InstaShow beschikt over betrouwbare beveiliging met AES 128-bit beveiligingsencryptie en WPA2-verificatieprotocol.authentication protocol.

Digital signage

Bewegwijzering, digitale menu’s en informatieborden zijn van vitaal belang voor snelle berichtgeving in academische ruimtes, waardoor de communicatie en efficiëntie op de campus verbeterd wordt.

BenQ digital menu

BenQ biedt een digital signage portfolio om tegemoet te komen aan onderwijsinstellingen van alle soorten en maten.

Meer weten over alle BenQ oplossingen voor het onderwijs? Neem gerust contact met ons op.