Ricoh Document Center Zuid zet bij MVV Maastricht een traditie voort. Voor het twaalfde achtereenvolgende seizoen is het sponsorcontract niet alleen verlengd maar zelfs uitgebreid. “We hebben in de loop van de jaren een goede relatie opgebouwd”, zegt Astrid Pinckaers, directeur van Ricoh Document Center Zuid en van AV Center Zuid. AV Center Zuid zal in de geheel vernieuwde businessruimte van MVV een grote videowall realiseren. Daarnaast komen er vier grote schermen en zal Ricoh Document Center Zuid alle software en benodigde aansluitingen verzorgen. Ook zullen alle opstellingen, contracten e.d. geprint worden op de moderne apparatuur van Ricoh Document Center Zuid.

“Wij, Ricoh Document Center Zuid en AV Center Zuid, zijn twee echte Limburgse bedrijven en wat is er dan mooier om een club als MVV te ondersteunen. De door MVV ingeslagen weg van kwaliteit en vernieuwing, welke onder andere tot uiting komt in de compleet vernieuwde businessruimte, spreekt ons enorm aan. Ook wij staan voor kwaliteit. Daarnaast spreekt het maatschappelijke karakter van MVV mij heel erg aan.”

“Wij zijn enorm trots dat we kunnen samenwerken met deze toonaangevende spelers. Wij waarderen het dan ook dat Ricoh Document Center Zuid de overeenkomst zelfs heeft uitgebreid”, zegt MVV-algemeen directeur Erik Noor.