Gezocht: Accountmanagers (2 FTE)

Wie zijn wij?

Als je iets doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Laat ‘FUN’ dan ook één van onze 5 kernwaarden zijn! Wie wij zijn? Ricoh Document Center Zuid is een commerciële en energieke sales- en serviceorganisatie die haar relaties helpt met het beheersbaar maken van communicatie- en documentstromen. Ons werkveld speelt zich af in de Business-to-Business (B2B) omgeving. We digitaliseren daar waar het kan en waar het voor de klant rendement oplevert. We werken nauw samen met multinational RICOH en combineren op die manier de expertise, het serviceniveau en de slagkracht van een internationale wereldspeler, met de betrokkenheid, flexibiliteit en het inlevingsvermogen van een regionale partner. Dicht bij onze klanten staan, dat is waar wij voor gaan. Letterlijk en figuurlijk! Vanuit onze brede ervaring in Print-, Audiovisuele- en Document Solutions helpt Ricoh Document Center Zuid organisaties en mensen om hun werk efficiënter en makkelijker te maken. Dat we daarin succesvol zijn blijkt wel uit het feit dat we groeien, jaar in jaar uit!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken twee enthousiaste accountmanagers met doorzettingsvermogen, die kansen weten te creëren én te verzilveren. Je haalt er voldoening uit om commerciële successen te boeken en nieuwe klanten binnen te halen. Waarbij je verantwoordelijk bent voor het volledige verkoopproces. Van het 1e contact met de klant, tot het sluiten van de deal en het onderhouden en uitbouwen van de klantrelatie. Tegelijkertijd ga je vol voor je bestaande klanten en zorg je ervoor dat je hen optimaal bedient. Je wordt onderdeel van een jong en gedreven team, dat gezamenlijk verder bouwt aan de groei van ons mooie bedrijf. Onze locatie in Geleen is modern, ruim en licht ingericht. Een inspirerende omgeving waarin je prettig, efficiënt en effectief kunt werken.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die op korte termijn aan de slag wil. Het is een pré dat je relevante werkervaring hebt van minimaal 2 tot 3 jaar, maar we vinden het net zo belangrijk dat je (altijd) wilt bijleren en praktijkervaring op wilt doen. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, je bent commercieel, een doorzetter en je hebt een winnaarsmentaliteit. Je kunt zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen in een team voor het beste resultaat. Naast hard werken vind je het ook fijn dat er ruimte is voor gezelligheid. Successen moeten natuurlijk ook samen gevierd worden!

De musthaves:

  • Affiniteit met de IT-, AV- en Print-branche;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Commercieel talent;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Communicatief vaardig;
  • Fulltime beschikbaar;
  • In bezit van een rijbewijs.

Het salaris is goed! Verder is er een uitstekende bonusregeling. Auto, laptop en mobiele telefoon zijn bij ons vanzelfsprekend inbegrepen.

Kom je bij ons werken? 

Stuur je sollicitatie naar wilfried.hamers@dczuid.nl. Heb je aanvullende vragen? Neem contact met mij op; Wilfried Hamers (06-30402153))

Leave a Reply