Een videowall is een groep met displays die strak tegen elkaar aan hangen. Ook komt het voor dat ze erg dicht bij elkaar hangen. Doordat er een groep met meerdere schermen dicht bij elkaar hangt, geeft het geheel een imposante uitstraling. De verschillende displays worden namelijk aangestuurd als één groep. Dit geheel heeft een indrukwekkende uitstraling en valt daardoor positief op bij klanten en bezoekers die erlangs lopen.

Door de ultradunne omlijsting van slechts enkele mm (en bij sommige series zelfs minder dan 1mm) blijft het beeld altijd helder en scherp, ongeacht hoeveel panelen er naast elkaar zijn geplaatst. De ingebouwde beeldoptimalisatie zorgt ervoor dat de beeldafstand wordt verminderd. Dit geeft een naadloze en prettige kijkbeleving.

De panelen zijn vanaf vrijwel iedere hoek goed te zien, wat een LG video wall perfect maakt voor in een winkelstraat. Het design heeft een brede kijkhoek, wat de zichtbaarheid en het afbeelden van reclames en andere informatie ten goede komt.

Belangrijkste kenmerken LG video wall

  • Naadloze overgangen door de ultradunne omlijsting.
  • Uniforme helderheid
  • Optimale zichtbaarheid door brede kijkhoek
  • Gebruiksvriendelijke menustructuur

LG video wall 2 LG viedo wall 1 LG video wall 3

Wat levert een LG video wall op?

Een video wall trekt veel aandacht. Zeker in vergelijking met traditionele printmedia. Daarnaast bepaal je zelf hoe groot jouw video wall wordt; je hebt hier dus behoorlijk wat flexibiliteit. Communiceer op een dynamische en effectieve manier en verbeteren de beleving voor jouw klanten.

  • Hoge attentiewaarde
  • Effectief communiceren
  • Uitstraling en imago verhogend

Video walls worden bijvoorbeeld in de volgende branches ingezet: retail, automotive, restaurants, banken, hospitality en gezondheidszorg.

Meer informatie en advies

Wil je meer weten over het plaatsen van een video wall bij jouw bedrijf? Neem even contact op met een van onze specialisten via 046 – 763 04 04. Wij komen graag bij je langs voor een adviesgesprek. Uiteraard ben je ook altijd welkom bij ons op kantoor in Geleen.

Kijk hier voor al onze audiovisuele producten.