Een kleinschalig, hoogwaardig advies- en accountantskantoor met 10-25 medewerkers in het hart van Zuid-Limburg; zo schetsten René Nijsten en Marco Mulders, eigenaren van MN adviseurs & accountants, 3 jaar geleden bij de start hun ondernemersdroom. ‘De stoel waarop je op dat moment zit, bepaalt in belangrijke mate je verhaal’, aldus René Nijsten. Inmiddels, slechts 3 jaar verder, heeft MN adviseurs & accountants intrek genomen in een prachtig kantoorgebouw in Sittard en bestaat het team, mede door een recente overname, uit maar liefst 17 medewerkers. Zo zie je maar hoe snel je van stoel kunt veranderen.

Het enige verschil met 2 jaar geleden is dat we vandaag de dag niet uitsluitend meer met ons vak bezig zijn, maar ook met het managen van die groei’, vervolgt René. Denk aan het aantrekken van de juiste mensen, maar ook vooruit blijven lopen in facilitaire zin. We doen graag zaken met bedrijven die op eenzelfde manier denken en die ook zakendoen met ons. AV Center Zuid is daar een mooi voorbeeld van.’

MN adviseurs & accountants heeft in het nieuwe kantoorgebouw diverse ruimtes voorzien van een presentatiescherm. Denk aan vergaderruimtes, waar presentaties gegeven worden en waar men moet kunnen video-vergaderen. Maar ook de entree en de bedrijfskantine, waar je bezoekers welkom wilt heten en waar je medewerkers wilt entertainen of informeren. AV Center Zuid heeft alle ruimtes ingemeten en per ruimte een advies op maat uitgebracht voor het scherm met de beste eigenschappen. De keuze is daarbij gevallen op schermen van het merk BenQ.

Kijk voor meer informatie over MN adviseurs & accountants op www.mnadviseurs.nl.