In onze visie is desk booking slechts een onderdeel van succesvol deskmanagement. Het bureauboekingssysteem van GoBright gaat niet alleen over het boeken van bureaus en het transparant maken van de boekingen. Je bureau gemakkelijk kunnen vinden, in- en uitchecken en ervoor zorgen dat onbeheerde bureaus automatisch worden vrijgegeven, zijn allemaal net zo belangrijk. Vooral voor organisaties die flexibel of activiteitsgericht werken promoten, zijn tools voor het delen van bureaus onmisbaar. De combinatie van de softwareoplossingen met slimme hardware maakt GoBright uniek.

Desk management

Stel je voor dat je online een bureau hebt geboekt. Eenmaal op kantoor wil je zo snel mogelijk je bureau terugvinden. Controleer het Mapping-scherm op de afdeling of gebruik de optie “Find my Desk” in de mobiele app en de GoBright intelligente hardware en signage-apparaten (Connect & Glow) op uw bureau beginnen te knipperen. Dankzij het LED-kleurenschema weet je meteen de status van elk bureau (beschikbaar, bezet, moet worden schoongemaakt, niet storen), wat ideaal is voor grote open kantoren of afdelingen.

Bureausensoren meten de bezettingsgraad met 100% zekerheid. Medewerkers kunnen dus niet langer een bureau bezetten en er niet tegelijkertijd zijn. Als de sensor geen beweging meet, komt het bureau na een bepaalde tijd automatisch beschikbaar voor de volgende gebruiker.

GoBright Work Connect

GoBright Desk Management Pakketten

GoBright heeft drie verschillende pakketten samengesteld waardoor Desk Management nog makkelijker wordt.

Desk Booking

Het reserveren van een werkplek en deze aanpassen aan de behoeften van de organisatie is een belangrijk element van Desk Booking.

Meer info over Desk Booking

Desk Occupancy

Krijg inzicht in bureaubezettingen en analyses. Voor efficiënt en duurzaam beheer van het kantoor.

Meer informatie over Desk Occupancy

Hybrid Working

Het complete Desk Managent concept van GoBright. Klaar voor het ‘Toekomstige Werken’.

Meer informatie over Hybrid Working

Naast deze drie GoBright Desk Management pakketten biedt GoBright ook oplossingen voor Roommanagement. Onze specialisten helpen je graag met het adviseren over de beste oplossing voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via 046 – 763 04 04.