BenQ lanceert InstaShow WDC30, de draadloze vergaderoplossing die voldoet aan de Fintech-regelgeving

InstaShow WDC30 Enterprise-Level Presentatiesysteem met Wi-Fi 6-router, AES 128-bits encryptie, WPA3-authenticatie en CC EAL6+

BenQ, de internationaal bekende innovator van visuele oplossingen en interactieve displays, kondigt vandaag het InstaShow WDC30 draadloos presentatiesysteem op enterprise-niveau aan, gebouwd om te voldoen aan de strenge regelgeving binnen de financiële sector. Uitgerust met enterprise-grade beveiliging van AES 128-bit encryptie, WPA3 authenticatie en Common Criteria EAL6+ certificatie, maakt de WDC30 soepele draadloze presentaties en efficiënte vergaderproductiviteit mogelijk met een onberispelijke audiovisuele mirroring kwaliteit, en tevens Wi-Fi 6 transmissie connectiviteit.

Belangrijkste product kenmerken:

  • Wi-Fi 6-hardwarestation, gratis Plug & Play voor een bereik tot wel 30 meter
  • Gecertificeerde versleuteling voor internationale beveiligingsstandaarden
  • Gevalideerd voor Cisco Room Kit
  • Tot wel 4K 60 Hz output voor een kristalhelder beeld
  • Dubbele display voor 8-voudig gesplitst scherm/dubbele uitvoer
  • Projectie vanaf pc/mobiel met verschillende besturingssystemen
  • Automatische kanaalselectie om wifistoringen te beperken
  • Touchback op afstand voor samenwerking

“De InstaShow WDC30 beschikt over toekomstbestendige technologieën en garandeert absolute gegevensveiligheid nu bedrijven verder gaan met persoonlijke en hybride vergaderingen. De laatste jaren hebben veel bedrijven te maken gehad met gegevensinbreuken, als gevolg van onbeveiligde draadloze apparaten die het doelwit werden van cyberaanvallen”, aldus Conway Lee, directeur van BenQ Corporation. “De alom gebruikte industriestandaard is tegenwoordig CC EAL4, maar BenQ heeft daar nog een schepje bij op gedaan door een flinke hoeveelheid extra middelen te investeren in het bereiken van een beveiligingsgarantie van niveau EAL6+, waarmee aan de hoogste normen voor gevoelige industrieën wordt voldaan, zoals die van de financiële dienstverlening.” De InstaShow WDC30 biedt naadloze draadloze presentatiecapaciteiten voor tot wel 64 deelnemers. Met AES 128-bit versleuteling, WPA3-authenticatie en CC EAL6+-beveiligingsgarantie beschermt de WDC30 bedrijfsgegevens en intellectueel eigendom tegen sabotage of onbedoelde openbaarmaking.

Uitgerust met de enige Wi-Fi 6-router in de branche met WPA3-authenticatie geïntegreerd in het presentatiesysteem, biedt de InstaShow WDC30 ultrasnelle tweedirectionele overdracht, wat viervoudig gesplitste schermen (vanaf wel acht bronapparaten) en vlekkeloze 4K audiovisuele playback tot wel 60 frames per seconde mogelijk maakt voor optimale samenwerking. De interne Qualcomm-chipset op routerniveau van de WDC30 creëert hogesnelheidszones voor het verwerken van gemengd media-verkeer over meerdere banden, waarbij de optimale wifikanalen intern worden geïsoleerd en automatisch worden geselecteerd CCA (Clear Channel Assessment) voor stabiele draadloze overdracht tot een afstand van wel 30 meter, wat zuivere presentatiehelderheid garandeert voor vlekkeloze bijeenkomsten in kleine ruimtes maar ook in grotere vergaderzalen.

De InstaShow WDC30, met volledige plug-and-play zonder de noodzaak van stations, ondersteunt van oorsprong HDCP en is geheel compatibel met mobiele Mac*-, iOS-*, Windows®- en Android™-toestellen, tablets en laptops. Daarnaast biedt de WDC30 een HID-compatibele touchback-functie en een sneltoets voor Mobiele projectie aan/uit waarmee de voorzitter van de bijeenkomst de verkeersstroom van content efficiënt kan beheren door alleen geautoriseerde casting van knopgebruikers toe te staan. De InstaShow-knop is grondig gecertificeerd om meer dan 12.000 kabelverbindingen te kunnen weerstaan bij buigtesten en is zelfs gecoat met een nano-ionische zilverformule om bacteriën bij contact te doden.

We schreven eerder dit artikel al over de InstaShow van BenQ. AV Center Zuid levert verschillende oplossingen van dit premium merk. Wil je meer weten over de inzet van de WDC30? Neem dan even contact op met een van onze accountmanagers: 046 – 763 04 04.