LG is een van de topmerken welk AV Center Zuid levert bij klanten. LG heeft ook een hele lijn interactieve touchscreen schermen in het assortiment. Uitstekende kwaliteitsschermen met ongekende mogelijkheden ofwel onverwachts interactief met LG.

Ontdek de LG touchscreens voor oplossingen met samenwerken, ontworpen om de boodschap in levendige kleuren over te brengen. De geavanceerde multi-touch- en schrijftechnologie zorgt voor een ongekende nauwkeurigheid en authentieke aanrakingskwaliteit. Toon presentaties, lesmateriaal of andere media gemakkelijk en snel.

Superieure beeldkwaliteit

Met de UHD-resolutie van LG IDB kunnen gebruikers de inhoud tot in detail bekijken, zelfs wanneer ze inzoomen op het scherm. Het biedt hoogwaardige media-ervaring met een 4 keer hogere beeldkwaliteit dan full HD. De levendige kleuren van LG touchscreens zorgen ervoor dat iedereen altijd goed kan zien wat er gaande is, ongezien de hoek of kijkafstand.

Natuurlijke schrijfervaring

Een multitouch-display kan meer dan 20 touch-punten en 10 schrijfpunten tegelijk aan. Deze functie biedt een levensechte schrijfervaring. Vervolgens kun je gemakkelijk met je eigen handpalm content ‘uitvegen’, alsof je een echt whiteboard wist.

Sharing & mirroring

Deel gemakkelijk en geheel draadloos het scherm met andere laptops of met mobiele devices. Efficiënt en effectief. De mirroring-technologie maakt onderling schrijven en delen mogelijk tussen twee displays op verschillende locaties. Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk.

Verschillende formaten verkrijgbaar

De interactieve touchscreens displays van LG zijn in verschillende types te verkrijgen van 32” tot 86”.

Meer informatie en contact

AV Center Zuid heeft de specialisten in huis om jou te helpen met het kiezen voor het juiste interactieve LG scherm voor jouw bedrijf.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op: 046 – 763 04 04.