Creëer de ultieme meeslepende AV-ervaring voor jouw vergaderruimte met het Hisense All-In-One LED-display. Het All-in-one 138-inch LED-display biedt levendige details en ongeëvenaarde kleurdiepte en vormt de finishing touch voor elke hoogwaardige vergaderruimte.

Key features Hisense 138 inch all-in-one LED scherm:

 • Hoge verversingssnelheid
  Met uniforme kleurenschaal en helderheid kunnen dynamische prestaties van LED-display de echte scènes zonder rimpelingen herstellen.
 • Lokaal dimmen met volledige array
  Lokaal dimmen vermindert de intensiteit van de achtergrondverlichting in specifieke delen van het scherm om de contrastverhouding te verbeteren.
 • 160° Hoge kijkhoek
  De extra brede kijkhoek van 160° is perfect geschikt voor grote groepen mensen die de displays vanuit verschillende hoeken bekijken terwijl ze langskomen.
 • Moeiteloze installatie en onderhoud
  Gemakkelijke toegang zorgt voor moeiteloze installatie, bediening en onderhoud.
 • Meerlaagse bescherming van HRC12-kwaliteit
  Stofdicht, waterdicht, antistatisch, antiklopmiddel en antizoutspray.

Hisense is een hightech bedrijf, opgericht in 1969. Het behoort tot de grootste fabrikanten van flatscreen en LED tv’s wereldwijd.

Als bedrijf investeert Hisense voortdurend in onderzoek en technologische ontwikkeling. Het internationale team bestaat uit ruim 90.000 medewerkers. De visie van het bedrijf is: optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service.

Dit zeer grote LED scherm is één van de paradepaardjes van Hisense. Dit is scherm is een echte eyecatcher in iedere boardroom!

AV Center Zuid levert diverse schermen van Hisense al naar gelang de behoefte van onze klanten.

Wil je meer informatie over LED schermen of over de inrichting van je boardroom? Neem dan vooral even contact met ons op.