Is jouw organisatie klaar voor het nieuwe vergaderen?

AV Center Zuid verzorgt oplossingen op maat gemaakt voor iedere vergaderruimte. Hiermee faciliteren we voor ieder bedrijf de juiste oplossing voor het nieuwe vergaderen.

Vergaderruimtes worden tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor fysieke bijeenkomst. Eigenlijk is iedere ruimte een onderdeel geworden van het nieuwe vergaderen. Een aantal deelnemers is fysiek aanwezig in de vergaderruimte of spreekkamer en de rest van de deelnemers heeft op afstand connectie met de vergaderruimte.

AV Center Zuid biedt diverse oplossingen om moderne vergaderruimtes te transformeren in productie omgevingen. Afhankelijk van de ruimte (grootte van de vergaderzaal en het aantal fysiek aanwezige personen) bepalen wij voor jou de beste oplossing per ruimte. Wij werken hierbij met producten van onder andere BenQ, Samsung, Logitech, Hisense, Screembeam en Barco.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte kiezen we bijvoorbeeld voor een 55, 65 of 65 inch scherm aan de wand. Daarnaast leveren we een alles-in-een videoconference hardware component met 4k beeldkwaliteit en uitstekende geluidskwaliteit. Deze hardware beschikt vanzelfsprekend over geïntegreerde Wifi en bluetooth.

Alle oplossingen zijn makkelijk in gebruik en goed te onderhouden.

Op onze website vind je ook meer informatie over onze oplossingen voor digitaal presenteren en videoconference.

Roommanagement

Breid de faciliteiten van je vergaderkamer uit met een Room booking systeem. Roommanagement helpt effectief bij het maximaal benutten van vergaderruimtes, meeting en board rooms. Het vermindert administratieve handelingen en introduceert een slimmer reserveringssyteem binnen jouw bedrijf.

Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Zorg voor goede audiovisuele faciliteiten in vergaderzalen, board rooms en meeting ruimtes. De specialisten van AV Center Zuid denken graag met je mee. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze solution consultants. Of bezoek ons experience center in Geleen. Neem telefonisch contact met ons op via 046 – 763 04 04 of stuur een mailtje naar info@avcenterzuid.nl.

 

Lees ook: 5 tips voor standaardisatie en beheer van hybride werkruimtes