Wat is audio- en videoconferencing?

Met audio- en videoconferencing kun je eenvoudig en hoogwaardig communiceren met de hele wereld. Doordat de verschillende systemen eenvoudig te installeren zijn, kun je op ieder moment en iedere locatie een conference call beginnen.

Door het nieuwe (hybride) werken zijn meetings ‘op afstand’ razend populair geworden.

Audio- en Videoconferencing afgestemd op jouw ruimte

Met videoconferencing kun je efficiënt vergaderen. Online vergaderen mét beeld via een conferenceoplossing (microfoons, soundbars, camera’s en software). Wij vinden het belangrijk dat de juiste apparatuur wordt afgestemd op de ruimtes die jij wilt inrichten voor video conferentie (bijv. een directiekamer). Wij kunnen een oplossing ‘vast’ inbouwen in een ruimte, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om in deze ruimte te vergaderen. Je kunt ook kiezenvoor een plug-and-play systeem, waarmee ieder mobiel device toegang heeft tot het scherm waar de conference meeting op wordt getoond.

Daarom komen de specialisten van AV Center Zuid graag bij jou op locatie de ruimte(s) bekijken om zo een goed advies te geven qua oplossing.

De voordelen van video conferentie

  • Minder reistijd en -kosten
  • Perfecte beeld- en geluidskwaliteit, zonder haperen
  • Te koppelen met externe microfoon, luidsprekers en camera
  • Optimale informatiebeveiliging
  • Intuïtief en eenvoudig in gebruik
  • Milieubewust: minder CO2-uitstoot

Videocommunicatie van optimale kwaliteit

Kies je voor een van de oplossingen voor videovergaderen van AV Center Zuid dan ben je altijd en overal verzekerd van een scherpe beeld- en geluidskwaliteit (full hd), comptabiliteit met gangbare videoplatformen (Microsoft TeamsGoogle MeetZoom) én optimale informatiebeveiliging. Al onze oplossingen zijn compact en lichtgewicht, dus makkelijk mee te nemen. Wij hebben een groot assortiment A-merken (bijvoorbeeld BENQ).

Meer informatie

AV Center Zuid heeft diverse oplossingen voor audio- en videoconferencing. Wil je meer informatie over audio- en videoconferentie oplossingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten bespreken graag met jou een passende oplossing.