Schoonmaakbedrijf R. Janssen in Sittard telt vandaag de dag maar liefst 175 medewerkers. “We zijn fors gegroeid, maar nog altijd een echt familiebedrijf’, vertelt Sebastiano Janssen, Algemeen Manager van het bedrijf. De onderneming heeft de afgelopen jaren behoorlijk geïnvesteerd in de toekomst. In mensen, in verduurzaming van het pand én in kantoorfaciliteiten. Bij dat laatste hebben AV Center Zuid en Ricoh Document Center Zuid een rol gespeeld.

De verbouwing was inmiddels achter de rug en we waren op zoek naar een mobiel presentatiescherm. Enerzijds om presentaties aan klanten te geven, maar ook om ’s ochtends met de medewerkers de planning door te nemen. Met Google Maps kun je bijvoorbeeld meteen laten zien waar de container staat bij een klant op locatie en wat de beste aanrijroute is. We hebben uiteindelijk gekozen voor een BenQ scherm. Een mooi, groot scherm met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dat tevens makkelijk te verplaatsen is.”

Een one-stop-shop voor facilitaire zaken, zo luidt de visie van Schoonmaakbedrijf R Janssen en dat is meteen ook haar grootste onderscheidende kracht. “Van reiniging tot complete calamiteitenafhandeling van a tot z en van schilderwerk tot wc-benodigdheden, wij verzorgen het voor onze klanten”, besluit Sebastiano. “Volledige ontzorging, 24 uur per dag. Om dat te kunnen waarmaken moet je als organisatie met je tijd mee blijven gaan. Blijven investeren en blijven innoveren. Zonder daarbij onze roots uit het oog te verliezen natuurlijk. Klein of groot, we blijven een écht familiebedrijf, waar de deur altijd voor iedereen open staat.”

Kijk voor meer informatie over dit mooie bedrijf op de website.