Het digibord van BenQ

Met het interactieve digibord van BenQ maak je jouw lessen veilig, creatief en leuk! Op het gebied van digiborden heeft BenQ verschillende modellen en oplossingen ontwikkeld die worden gebruikt in het onderwijs.

Uniek door het antibacteriële scherm met TÜV Rheinland certificatie!
Smart eye-care voor gezonde ogen
Altijd een gezonde binnenlucht met de ingebouwde luchtkwaliteitsensoren
Beveiliging op het hoogste niveau met McAfee Mobile Security
Slim samenwerken in de cloud met eigen NFC-accounts

Wees extra lief voor je ogen! TÜV-certificeerd Flicker-Free en Low Blue Light verminderen vermoeidheid, irritatie en beschadiging aan de ogen. De Smart Eye-Care oplossing kan intuïtief functioneren met behulp van de ingebouwde bewegingssensor.

Faciliteer een interactieve leeromgeving

EZWrite 5.0
Ga direct van start met jouw PC/laptop zonder software te installeren! Maak aantekeningen en teken bovenop iedere bron, app, afbeelding, document of video. EZWrite 5.0 is exclusief voorgeïnstalleerd op het BenQ Digibord en biedt meerdere functies, waaronder: MS Office, handschriftherkenning, video-opnames en onderwijstools als een rekenmachine en vormen.

Streamen met InstaShare
Laat uw leerlingen actief meedoen aan de les met draadloze streaming, Spiegel huiswerk, opdrachten en media rechtstreeks op en vanaf apparaten als: pc’s, tablet en smartphones van uw leerlingen. InstaShare maakt de soepele streaming van content en Full HD-video’s mogelijk tot wel 16 deelnemers tegelijk!

Voordelen het digibord van BenQ:

  1. Touchscreen-functionaliteit: BenQ digiborden zijn vaak voorzien van touchscreen-technologie, waardoor docenten en studenten direct op het scherm kunnen schrijven, tekenen en interageren met digitale content.
  2. Hoge resolutie: De schermen hebben over het algemeen een hoge resolutie, wat zorgt voor scherpe beelden en duidelijke weergave van digitale inhoud.
  3. Multifunctionaliteit: Deze digiborden fungeren niet alleen als projectiescherm, maar bieden ook extra functionaliteiten zoals het delen van schermen, internettoegang en de mogelijkheid om verschillende mediaformaten af te spelen.
  4. Gebruiksvriendelijkheid: BenQ streeft vaak naar gebruiksvriendelijkheid, met intuïtieve interfaces en eenvoudige integratie met andere technologieën en software die in het onderwijs worden gebruikt.
  5. Interactieve software: Samen met de hardware biedt BenQ vaak ook specifieke software voor digitaal leren. Deze software kan functies bevatten zoals het maken van aantekeningen, het opslaan van notities, het delen van content, en meer.
  6. Duurzaamheid: Digiborden moeten duurzaam zijn, vooral in een onderwijsomgeving. BenQ streeft naar robuuste constructie en betrouwbaarheid om de levensduur van hun producten te maximaliseren.

Digiborden in het onderwijs

Wat betreft de inzet van BenQ digiborden in het onderwijs, kunnen ze worden gebruikt in verschillende educatieve scenario’s, zoals:

  • Interactieve lessen: Docenten kunnen het digibord gebruiken om dynamische en interactieve lessen te geven, waarbij ze direct op het scherm kunnen schrijven en multimedia-inhoud kunnen delen.
  • Samenwerking: Digiborden kunnen worden gebruikt als samenwerkingshulpmiddel, waarbij studenten samenwerken aan projecten, ideeën delen en gezamenlijk aan opdrachten werken.
  • Digitale presentaties: Ze zijn handig voor het geven van visueel aantrekkelijke presentaties met de mogelijkheid om multimedia-inhoud te integreren.
  • Toegang tot online bronnen: Docenten kunnen het digibord gebruiken om toegang te krijgen tot online bronnen, educatieve apps en andere digitale leermiddelen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de inzet van digiborden binnen jouw onderwijsomgeving? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van de digiborden van BenQ? Neem dan even contact op met een van onze productspecialisten via 046 – 763 04 04.