Een interactieve spiegel om precies te zijn, speciaal ontwikkeld voor de fitness- en sportbranche en retailsector. Deze spiegels geven niet alleen een innovatieve boost aan jouw interieur, maar kunnen bezoekers ook informeren, leren en inspireren. Denk aan:

  • Personal assistance: sporters kunnen er eenvoudig instructies van oefeningen op selecteren en bekijken. De spiegel vervult op die manier de rol van een fysieke personal trainer
  • Amusement: toon eenvoudig actuele content zoals news feeds en tv-beelden
  • Informatie: toon actuele lesroosters, aanbiedingen en overige interessante weetjes voor uw leden
  • Reflectie: sporters kunnen in de spiegel zien of ze de oefening juist uitvoeren
  • Additionele inkomstenbron: je hebt de mogelijkheid om relaties een advertentie te laten plaatsen

Wij bieden zowel een koop- als een lease mogelijkheid voor onze interactieve spiegels. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze interactieve spiegel voor jouw sportclub of winkel? We komen graag bij je langs voor een nadere kennismaking. Bel 046 – 763 04 04 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.