Je herkent het vast als je je laptop wilt verbinden met het presentatiescherm, er is altijd wel iets wat gedoe oplevert. Gelukkig is er Ochno: één aansluiting voor alles. Het beeld van je laptop delen, je camera, microfoon én geluid aansluiten én je laptop opladen. Allemaal met slechts een kabel. Makkelijk voor je eigen medewerkers én voor bezoekers. Geen gedoe met dongels of software, lelijke aansluitpunten in de vergadertafel en struikelen over oplaadkabels.

Waarom een Ochno Power Conference gebruiken?

De Ochno Power Conference is ideaal voor een vergaderruimte omdat deze beschikt over 4 USB-C stopcontacten. Eenmaal geïnstalleerd, heeft elke deelnemer snel toegang tot een oplaadpunt. Batterijstoringen op persoonlijke apparaten zullen nooit meer een probleem zijn.

Het Ochno-dock helpt de rommel in kamers te verminderen en maakt het gemakkelijker om de video te starten. Door één USB-kabel op uw computer aan te sluiten, heb je toegang tot het scherm, de camera, het audiosysteem en elektrisch opladen.

Met deze oplossing kun je ook snel en eenvoudig de persoon wijzigen die de vergadering leidt. Als er meerdere mensen tegelijkertijd verbonden zijn, kun je met één druk op de knop tussen deze personen schakelen.

Sterke punten van de Ochno Power Conference:

  • 1 enkele USB-kabel voor scherm delen + aansluiting op videoapparatuur
  • Tegelijkertijd wordt uw apparaat van stroom voorzien
  • Minimaliseert zichtbare kabels en vergemakkelijkt verbindingen
  • Hiermee kunt u maximaal 4 apparaten tegelijk opladen
  • Het wisselen van begeleider is eenvoudig met een simpele knop
  • Schakel eenvoudig over van MTR-modus naar USB BYOD-modus

Zelf ervaren?

Als je zelf het gemak van deze oplossing wil ervaren dan kunnen wij deze nieuwe oplossing demonstreren in onze showroom in Geleen. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook nog eens super strak uit. Neem even telefonisch contact met ons op via 046 – 763 04 04 en maak een vrijblijvende afspraak.