Al 9 jaar is Train2bFit van ondernemers Wim en Brigitte Piels een begrip in Voerendaal en omstreken. Wim en Brigitte zijn al jarenlang professioneel actief in de fitnessbranche. Na een zaak te hebben gehad in Maastricht, openden zij in 2015 een Leefstijlclub in Voerendaal. In de ruime boutique club aan het Raadhuisplein vind je een Milon Circle en daarnaast een Keiser Functional opstelling waar sporters een volledige work-out kunnen doen. Sinds kort mét interactieve spiegel van AV Center Zuid, waarop je precies kunt zien welke oefeningen je kunt doen en hoe je die het beste kunt uitvoeren.

“Bij ons kun je bijvoorbeeld ook terecht voor yoga, pilates en bootcamplessen, maar op onze locatie aan het Raadhuisplein komen gasten vooral voor de Milon-circle en de workout op de Keiser opstelling. Wat ons als boutique club typeert, is de persoonlijke begeleiding die wij onze sporters bieden. Bij alles wat we doen, werken we met kleine groepen. Zo kunnen we mensen de begeleiding bieden die nodig is. Persoonlijk, maar met de interactieve spiegel van AV Center Zuid nu ook digitaal. Bijvoorbeeld op momenten dat er geen fysieke medewerker beschikbaar is. De spiegel laat je dan zien hoe je de oefening het beste kunt uitvoeren.”

Interactieve spiegel

“De interactieve spiegel biedt sporters een aantal voordelen. Niet alleen kan men eenvoudig oefeningen selecteren, ook wordt er een duidelijke instructie van die oefening getoond”, aldus Rowdy Reijans, Accountmanager van AV Center Zuid. “We zagen vaker dat sporters tijdens het trainen op hun smartphone instructiefilmpjes bekeken”, vult Wim aan. “Dat is nu niet meer nodig. De eerste reacties zijn positief, ook leden op leeftijd kunnen er goed mee uit de voeten.”

Soms zetten Wim en Brigitte de spiegel ook helemaal uit om mensen te laten zien hoe ze een oefening uitvoeren en waar er verbeterpunten liggen. “Een gewone spiegel wordt daarbij soms als te confronterend ervaren, maar dit is een mooie middenweg. Subtiel, maar toch duidelijk.”

Train2bFit klantcase 2

De eerste collega-ondernemers hebben ook al een advertentie op de spiegel gereserveerd. “Niet alleen leuk om elkaar als collega-ondernemers zo te kunnen helpen, een extra inkomstenbron is natuurlijk altijd mooi meegenomen”, aldus Wim.

Wil je meer informatie over interactieve spiegels zoals bij Train2bFit of andere AV oplossingen? Neem gerust even contact op met onze specialisten en plan een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Geleen.