Branches

De AV oplossingen van AV Center Zuid worden ingezet in diverse branches. Een aantal geboden oplossingen zijn branche specifiek, maar de meeste audiovisuele apparatuur is binnen ieder bedrijf inzetbaar.

Branches - overheid

Overheid

AV Center Zuid is gespecialiseerd in het plaatsen van geautomatiseerde audiovisuele systemen in raadzalen, vergaderruimtes en presentatieruimtes. Voor overheden leveren wij bijvoorbeeld omroepsystemen, roombooking systemen, livestreaming en informatieschermen.

Hospitality

Voor de hospitality branche leveren wij o.a. vergader- en presentatietechniek zoals beamers, beeldschermen, microfoons, interactieve whiteboards en draadloze presentatietools.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan informatieschermen en narrowcasting (voor menu’s en vergaderruimtes). Ook kunnen we roommanagement systemen installeren.

Branches - hospitality
Branches - retail

Retail

In de retail kun je met het aanzicht van je bedrijf behoorlijk opvallen. Gebruik bijvoorbeeld een videowall in de etalage of bij binnenkomst. Of een informatiescherm dat automatisch de laatste aanbiedingen voor je bezoekers in beeld brengt!

Voor de retail verzorgen wij onder andere videowall, narrowcasting, informatieschermen, etalageschermen, geluidsinstallaties en muziekcomputers.

Lees meer over onze oplossingen voor retail bedrijven.

Onderwijs

Voor het onderwijs regelen wij onder andere:

  • Presentatietechniek (beamer, beeldscherm, microfoon)
  • Een interactief whiteboard voor lesruimten
  • Informatieschermen

Uiteraard zijn onze installaties zo ingericht dat alles aangestuurd wordt in een paar eenvoudige stappen.

Branches - onderwijs

Gezondheidszorg en welzijn

Ook voor zorg en welzijn leveren wij audiovisuele oplossingen die voor iedereen makkelijk te bedienen zijn. Denk bijvoorbeeld aan wachtkamerschermen, informatieschermen en narrowcasting. Maar ook aan oplossingen voor digitaal vergaderen met medische teams op andere locaties.

Met de oplossingen van AV Center Zuid kun je patiënten overal in het gebouw goed informeren; met 1 druk op de knop.

Sport- en fitness centra

Samen met jou zorgen we voor een geweldige beleving voor je klanten of leden in jouw sport- of fitnesscentrum.

Voor sport- en fitnesscentra verzorgen wij onder andere de volgende AV oplossingen:

  • Informatieschermen en narrowcasting
  • Interactieve whiteboards
  • Verlichting en geluidsinstallaties
Branches - fitness

Zoals reeds aangegeven zijn onze audiovisuele oplossingen branche onafhankelijk in te zetten. Wil je graag meer weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact op met een van onze specialisten.