GoBright

GoBright oplossingen

GoBright is een Nederlands bedrijf dat software oplossingen biedt om hybride werken te ondersteunen.

AV Center Zuid is leverancier van GoBright. GoBright kent vier productcategorieën:

  • Meet: room booking
  • Work: desk booking
  • Visit: digitale receptie
  • View: digital signage
Roommanagement middel

Slimme werkplek oplossingen

Met de slimme oplossingen van GoBright transformeer je je kantoor in een slimme omgeving.

Room management (ruimte reserverings systeem)
Kamerbeheer is meer dan alleen het boeken van een kamer. Het gaat over het beheer van de faciliteiten van de kamers en weten hoe de kamers op kantoor worden gebruikt. GoBright Room Booking software creëert een kantooromgeving waar Hybride Werken de norm is. Roommanagement helpt je bij het boeken en beheren van je vergaderruimtes. GoBright Room Booking is een online platform, waarmee eenvoudig een passende ruimte opgezocht en gereserveerd kan worden. Room Management helpt effectief bij het maximaal benutten van vergaderruimtes, huddle-, board- en showrooms. Het vermindert administratieve handelingen en introduceert een slimmer reserveringsproces binnen de organisatie.

Desk management (werkplek reserverings systeem)
Bureaubeheer is meer dan alleen het boeken van een werkplek of bureau. Het is inzicht krijgen in de behoeften, wensen en het gedrag van medewerkers en dit omzetten in efficiënt gebruik van het kantoor. GoBright Desk Booking software creëert een kantooromgeving waar Flexibel of Hybride Werken de norm is.

Bezoekersregistratiesyteem
GoBright Visitor Management is een bezoekersbeheersysteem en incheckoplossing. Gebruik één of meerdere schermen in je ontvangstruimte, afhankelijk van het aantal bezoekers dat je elke dag verwelkomt.

Digital signage software
GoBright Digital Signage software is een essentieel onderdeel van de moderne communicatiestrategie van elke organisatie.

Graag bekijken wij samen met jou welke oplossing het beste past bij jouw vraag en jouw ruimte.

Wil je meer weten over apparaten van GoBright? Of wil je ons experience centre bezoeken? Neem dan even contact op met een van onze AV specialisten!

Bekijk ook de website van dit merk.

roommanagement
Wil je meer weten over de oplossingen van GoBright? De specialisten van AV Center Zuid staan voor je klaar!
046 - 763 04 04Vraag / Offerte