InFocus

InFocus interactieve displays en projectoren

InFocus is een Amerikaanse fabrikant van projectoren en displays. Met de InFocus Mondopad was de fabrikant enkele jaren geleden een van de eerste producenten van interactieve displays. In de tussentijd zijn de interactieve InFocus-displays uitgegroeid met een veel groter aanbod. Dankzij de beschikbare InFocus touch display maten van 65″, 75″, 86″ en 98″. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor gebruik in scholen en vergaderzalen.

Aan de kant van het aanraakscherm vertrouwt InFocus vooral op het4K-displays. Dankzij de anti-glare coating zijn ze ideaal voor presentaties, zelfs in lichte ruimtes. Dankzij de OPS-slots bieden InFocus touch-displays de mogelijkheid om met een OPS-PC te worden uitgerust, zodat het display een alles-in-één-oplossing is.

InFocus interactieve display

Projectoren

Op het gebied van projectoren kent InFocus vier verschillende series.

ScreenPlay
ScreenPlay is 20 jaar geleden ontstaan ​​uit de iconische ontwerpen van de baanbrekende en bekroonde thuisbioscoopproductlijn die onvergetelijke meesterwerken voortbracht, zoals de SP777. ScreenPlay is vandaag de dag toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke visuele displayproducten en -oplossingen voor verschillende kanalen en branches. We werken aan een productuitrol om een ​​van de breedste productportfolio’s in de projectie- en interactieve display-industrie te produceren. Met een sterk gevoel voor design en een focus op milieuvriendelijke productontwikkeling streven we ernaar milieuvriendelijke technologieën in onze producten en hun verpakkingen te adopteren en te promoten en een leider te zijn in de visuele display-industrie.

LightPro
LightPro is de op lampen gebaseerde projectorfamilie die drie verschillende series projectoren omvat; Genesis, geavanceerde DLP en geavanceerde LCD. Resoluties van SVGA tot WUXGA, verschillende lumenpunten en elke serie met unieke kenmerken, maar allemaal ontworpen voor eenvoudige installatie en bediening voor klaslokalen en bedrijfsomgevingen.

Quantum Led

Quantum Laser
Quantum Laser, nu met vier productseries, biedt een uitstekende keuze: van de Core-serie voor prijsbewusten tot de Advanced- en Premier-serie voor volledige installatiefuncties met hoge helderheid tot de Superior-serie voor al uw kantoor- en vergaderruimtebehoeften. De Quantum Laser-familie biedt lamploze, milieubewuste projectie zonder dat filters of lampen hoeven te worden vervangen.

Graag bekijken wij samen met jou welke apparatuur het beste past bij jouw vraag en jouw ruimte.

Wil je meer weten over apparaten van InFocus? Of wil je ons experience centre bezoeken? Neem dan even contact op met een van onze AV specialisten!

Bekijk ook de website van dit merk.

InFocus projector
Wil je meer weten over de oplossingen van InFocus? AV Center Zuid helpt je graag!
046 - 763 04 04Vraag / Offerte