Dé specialisten in AV oplossingen voor de retail!

SHOW YOURSELF – Audiovisuele oplossingen voor retail

De juiste ondersteuning met muziek en beeld verhoogt de klantbeleving en beïnvloedt het onbewuste koopgedrag. Wij helpen je met een totaaloplossing die perfect aansluit op jouw winkelconcept. Samen zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt, binnenstapt, langer blijft en terugkomt.

AV Center Zuid is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen voor de retail. Laat zien wat je in huis hebt met onze ALL-IN-ONE visuele oplossing.

Narrowcasting Durlinger

Digitale displays in je winkeletalage

De etalage is het gezicht van je winkel. De inrichting ervan kan de doorslaggevende factor zijn voor winkelend publiek dat langs jouw zaak loopt.

Hoe zorg je ervoor dat shoppers langzamer gaan lopen als ze bij jou langskomen en hoe trek je twijfelaars over de streep?

De tijd van posters plakken op de ramen van je winkel ligt achter ons. Het straatbeeld is veranderd. Loop door een willekeurige winkelstraat in een stad en een poster valt niet meer op. Terwijl een etalage juist wel moet opvallen.

Door gebruik te maken van bewegend beeld trek je wél de aandacht. Middels etalage schermen (ook wel winkeldisplays of digital signage genoemd) maak je gebruik van bewegend. Als je wilt 24 uur per dag.

Met High Brightness schermen in jouw etalage spreek je passanten op een moderne manier aan en kun je ze overtuigen bij jou naar binnen te gaan.

Het scherm is ontwikkeld om jouw boodschap optimaal te tonen. Mede door de hoge helderheid is content 24/7 optimaal zichtbaar, bij alle weersomstandigheden. Het scherm is zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) te gebruiken. Zo kun je zelf bepalen hoe het scherm het beste tot zijn recht komt in jouw etalage.

Etalage display Rieker

Narrowcasting oplossing voor de retail

Digital signage en narrowcasting biedt jou de mogelijkheid om jouw boodschap op een meer dynamische en effectieve manier over te brengen aan (potentiële) klanten. Het stelt je in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften, waardoor het een waardevol instrument is voor moderne retailers.

Onze product specialisten bezoeken graag vrijblijvend jouw winkel of zaak en geven aan met welke oplossing(en) de bezoekers van jouw winkel het beste aangesproken kunnen worden. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden die verschillende audiovisuele apparatuur kan bieden. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en budget.

Met ons softwarepakket kun je vanuit 1 centrale plek al je content (voor alle vestigingen!) managen. Het pakket is zeer eenvoudig in beheer en 24/7 toegankelijk.

Extra inkomsten genereren? Laat andere bedrijven ook content plaatsen op jouw display!

Videowall / LED wall

Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen creëer je een ultieme dynamiek van beweging en boodschap. De schermen kunnen in uiteenlopende vormen geplaatst worden en allemaal tegelijk of apart van elkaar content tonen. De videowall is een sensationele aandachttrekker die jouw klant gegarandeerd verrast.

Meer informatie

Wij helpen je graag met de digital transformatie van jouw bedrijf. Laat je gegevens achter middels het contactformulier op deze pagina en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Wil jij als retailer meer weten over de voordelen van samenwerking met AV Center Zuid? Neem dan even contact met ons op!
046 - 763 04 04Vraag / Offerte
Ja, neem telefonisch contact met mij op om de mogelijkheden voor mijn bedrijf te bespreken!

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  Waarom kiezen voor onze AV oplossingen?

  • Eigen content voor maximale zichtbaarheid
  • Extra inkomsten middels advertentieverkoop
  • Makkelijk in gebruik
  • 24/7 beschikbaarheid
  • Leasen of kopen

  Waarom kiezen voor AV Center Zuid?

  Professionele montage

  De oplossing wordt door onze eigen professionals bij jou op locatie gemonteerd, afgewerkt en geïnstalleerd. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een juiste aansluiting en dus werking van de geleverde apparatuur.

  Beheer op afstand

  Wij bieden de mogelijkheid tot het remote overnemen van systemen voor het bieden van ondersteuning en waar mogelijk oplossen van problemen.

  Training en opleiding

  Om er zorg voor te dragen dat de door ons gerealiseerde oplossingen op een juiste en efficiënte manier gebruikt worden, verzorgen wij training en opleidingen aan de eindgebruikers.

  Service en onderhoud

  AV Center Zuid ontzorgt haar klanten. Wij werken louter met leveranciers van A-merken en bieden zelf service en onderhoud op de door ons gerealiseerde oplossingen.

  Onze helpdesk is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken.