Vergaderruimte/boardroom

Vergaderruimte en boardroom inrichten

Wil jij je vergaderruimte of boardroom opnieuw inrichten? Dan ben je bij AV Center Zuid aan het juiste adres. Dan wil je daarin vast audiovisuele faciliteiten hebben zoals beeld, geluid en de mogelijkheid om content van een eigen apparaat aan anderen te laten zien. Uiteraard makkelijk en eenvoudig in gebruik zodat iedereen zorgeloos de vergaderruimte of boardroom kan gebruiken. Zonder een beroep te moeten doen op de facilitaire of technische dienst.

Functioneel en sfeervol

De apparatuur moet dus functioneel en eenvoudig te bedienen zijn zodat jouw gebruikers zich kunnen richten op de inhoud van vergaderingen in plaats van op de techniek. Daarnaast is het van belang dat de audiovisuele oplossingen onderdeel worden van het interieur.

Wij realiseren die vergaderruimte of boardroom ook voor jouw organisatie. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is voor jouw ruimte en type gebruikers leveren wij topkwaliteit producten van A merken. Denk aan schermen en geluidsversterking; maar ook aan (video)conferencesystemen, bedieningspanelen en kabelmanagement.

Ook de mogelijkheid om met een druk op de knop verschillende bronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur hoort bij de inrichting van een vergaderruimte.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste beslissingen.

Advies nodig over het inrichten van Vergaderruimte & Boardroom? AV Center Zuid helpt je graag verder:
046 - 763 04 04Vraag / Offerte