Voordelen

Voordelen AV Center Zuid

AV Center Zuid ontzorgt haar klanten volledig op het gebied van AV oplossingen.

Samenwerken met ons biedt diverse voordelen.

Koop én lease

AV Center Zuid biedt bij de start van een project (klein of groot) de mogelijkheid om te kiezen tussen koop en lease van onze producten en diensten.

Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden gerust even contact met ons op.

Consultancy

In een consultancy traject bekijken we hoe audiovisuele oplossingen in jouw bedrijf het best ingezet kunnen worden. Onze specialisten geven aan met welke oplossing(en) de eisen en de wensen van de klant het beste kunnen worden vervuld.

Tevens kijkt onze consultant naar de technische uitvoerbaarheid en haalbaarheid van de gewenste oplossingen in de betreffende ruimtes.

Meer weten over de voordelen van samenwerking met AV Center Zuid? Neem dan even contact met ons op!
046 - 763 04 04Vraag / Offerte

Professionele montage

Wij verzorgen ook de montage van de door ons geleverde oplossingen. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een juiste aansluiting en dus werking van de geleverde apparatuur.

Beheer op afstand

Wij bieden de mogelijkheid tot het remote overnemen van systemen voor het bieden van ondersteuning en waar mogelijk oplossen van problemen.

Training en opleiding

Om er zorg voor te dragen dat de door ons gerealiseerde oplossingen op een juiste en efficiënte manier gebruikt worden, verzorgen wij training en opleidingen aan de eindgebruikers.

Service en onderhoud

AV Center Zuid ontzorgt haar klanten. Wij werken louter met leveranciers van A-merken en bieden zelf service en onderhoud op de door ons gerealiseerde oplossingen.

Onze helpdesk is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken.